Duurzaam investeren via Oneplanetcrowd

Als je op zoek bent naar een manier om je geld op een duurzame manier te investeren, is Oneplanetcrowd een goede optie. Door te investeren in duurzame projecten via Oneplanetcrowd, kun je niet alleen financieel profiteren, maar ook een positief verschil maken in de wereld.

Crowdfunding in innovatie projecten 

Oneplanetcrowd is een crowdfundingplatform dat zich richt op duurzame en innovatieve projecten. Het platform is opgericht in 2012 door de Nederlandse ondernemers Tom van de Beek en Bob Hameetman

Met Oneplanetcrowd kun je investeren in projecten zoals zonneparken, windmolens, waterzuiveringen en biologische landbouwbedrijven, wat bijdraagt aan een schonere en duurzamere toekomst. Bovendien biedt Oneplanetcrowd transparantie en laat het zien hoe je geld wordt gebruikt en wat de terugverdientijd van het project is, zodat je precies weet wat je kunt verwachten van je investering.

Meer dan 100 projecten en meer dan 10.0000 investeerders

Oneplanetcrowd heeft sinds haar oprichting al meer dan 100 duurzame projecten op het platform geplaatst en heeft meer dan 10.000 investeerders aangetrokken. Het platform heeft ook samengewerkt met verschillende grote bedrijven en organisaties, waaronder de Rabobank, de Gemeente Amsterdam en de Universiteit van Amsterdam.

start nu met duurzaam beleggen

Verschillende investeringsmogelijkheden

Oneplanetcrowd biedt verschillende manieren om te investeren, zoals leningen, aandelen of obligaties. Dit geeft investeerders de vrijheid om te kiezen hoe ze willen investeren en wat het beste bij hun financiële doelen past

Duurzaam investeren en een mooi realistisch rendement

Daarnaast heeft Oneplanetcrowd een eigen due diligence-procedure om ervoor te zorgen dat alle projecten op het platform zijn gebaseerd op duurzame en innovatieve ideeën en dat de financiële voorspellingen realistisch zijn. Dit betekent dat je er zeker van kunt zijn dat je geld op een verantwoorde manier wordt geïnvesteerd.

Al met al biedt Oneplanetcrowd een unieke kans om je geld op een duurzame manier te investeren en tegelijkertijd een positief verschil te maken in de wereld.

Als je op zoek bent naar een manier om je geld te laten groeien terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een beter milieu, is Oneplanetcrowd wellicht iets voor jou.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.