Vijf handige sites om geld te besparen | GeldGewoontes.nl

5 Handige sites om geld te besparen

Geplaatst door

Soms zie je door de spreekwoordelijk financiële bomen het bos niet meer, dat is niet erg, daar kunnen we allemaal weleens hulp bij gebruiken.

Daarom vind je hieronder een overzicht en korte omschrijving van enkele handige sites en diensten die jou kunnen helpen om geld te besparen of om je financiële overzicht te bewaren.

Overstappen.nl

Overstappen.nl bied bezoekers een 100% onafhankelijke vergelijking van energiecontracten die het beste aansluiten op hun situatie en wensen. De aanbiedingen op de website zijn bovendien goedkoper dan die van leveranciers zelf!

ByDeHand.com

ByDeHand.com is een alles-in-één personal organizer, die organiseert, categoriseert en alarmeert omtrent de gehele persoonlijke en financiële administratie, waardoor jij tijd, zorgen en geld bespaart.

ByDeHand helpt onder andere om:

  • Je administratie op orde te houden
  • Financieel overzicht te bewaren
  • Te besparen op je vaste lasten
  • Als Personal Organizer

UnitedConsumers.com

UnitedConsumers.com is een consumentencollectief bestaande uit ruim 500.000 deelnemers, voor wie men korting bedingt op vaste lasten. Door groot in te kopen kan UnitedConsumers.com hoge kortingen bedingen. Consumenten in Nederland kunnen honderden euro’s per jaar besparen, door minder te betalen voor:

  • Autoverzekering
  • Zorgverzekering
  • Energie
  • Telecom
  • Brandstof
Ontvang gemiddeld € 360,- korting op energie
Goedkope energie en de beste service? UnitedConsumers levert altijd stroom en gas met korting! Voor goedkope energie hoef je dus bijna niets te doen, want overstappen van energieleverancier is zo geregeld. De aansluiting blijft hetzelfde, dus je behoudt gewoon stroom en gas. Aanmelden is voldoende, UnitedConsumsers regelt de rest. Via UnitedConsumers.nl kun je met een gemiddeld verbruik € 360,- over drie jaar besparen op je energiekosten!
A3PN82
Gebruik de opgegeven doelURL van deze actie. Alleen via deze link zal de kortingscode op de site van UnitedConsumers getoond worden.

FX.nl

FX.nl is een financiële vergelijkingssite die al sinds 1997 bestaat. Hier kun je onder andere actuele hypotheekrentes vergelijken. Zo zie je in één oogopslag waar je de laagste rente krijgt. En tevens kun je via FX.nl direct hypotheekoffertes opvragen. Zo hoef je slechts één keer je gegevens in te vullen, en ontvang je daarna van álle banken die je hebt aangevinkt een offerte.

123Opzeggen.nl

123opzeggen.nl is dé website om eenvoudig allerlei abonnementen op te zeggen. In totaal kun je er bij meer dan 2000 verschillende bedrijven abonnementen opzeggen, online, maar ook via aangetekende post. Door de gemakkelijke service en het brede aanbod maakt 123opzeggen.nl het je heel eenvoudig om van je ongebruikte abonnementen af te komen.

Enthousiast over wat je net gelezen hebt? Deel het dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *