5 Handige sites om geld te besparen

Soms zie je door de spreekwoordelijk financiële bomen het bos niet meer, dat is niet erg, daar kunnen we allemaal weleens hulp bij gebruiken.

Daarom vind je hieronder een overzicht en korte omschrijving van enkele handige sites en diensten die jou kunnen helpen om geld te besparen of om je financiële overzicht te bewaren.

Overstappen.nl

Overstappen.nl bied bezoekers een 100% onafhankelijke vergelijking van energiecontracten die het beste aansluiten op hun situatie en wensen. De aanbiedingen op de website zijn bovendien goedkoper dan die van leveranciers zelf!

ByDeHand.com

ByDeHand.com is een alles-in-één personal organizer, die organiseert, categoriseert en alarmeert omtrent de gehele persoonlijke en financiële administratie, waardoor jij tijd, zorgen en geld bespaart.

ByDeHand helpt onder andere om:

 • Je administratie op orde te houden
 • Financieel overzicht te bewaren
 • Te besparen op je vaste lasten
 • Als Personal Organizer

UnitedConsumers.com

UnitedConsumers.com is een consumentencollectief bestaande uit ruim 500.000 deelnemers, voor wie men korting bedingt op vaste lasten. Door groot in te kopen kan UnitedConsumers.com hoge kortingen bedingen. Consumenten in Nederland kunnen honderden euro’s per jaar besparen, door minder te betalen voor:

 • Autoverzekering
 • Zorgverzekering
 • Energie
 • Telecom
 • Brandstof
Ontvang gemiddeld € 360,- korting op energie
Goedkope energie en de beste service? UnitedConsumers levert altijd stroom en gas met korting! Voor goedkope energie hoef je dus bijna niets te doen, want overstappen van energieleverancier is zo geregeld. De aansluiting blijft hetzelfde, dus je behoudt gewoon stroom en gas. Aanmelden is voldoende, UnitedConsumsers regelt de rest. Via UnitedConsumers.nl kun je met een gemiddeld verbruik € 360,- over drie jaar besparen op je energiekosten!
A3PN82
Gebruik de opgegeven doelURL van deze actie. Alleen via deze link zal de kortingscode op de site van UnitedConsumers getoond worden.

Deck, dekt alleen echte schade

Deck gooit verzekeren over een compleet andere boeg. Verzeker alleen schades die je zelf niet kunt betalen en betaal in ruil daarvoor een aanzienlijk lagere premie. Verzekeren zoals verzekeren ooit bedoeld is!

 1. Deck is er alleen voor grote pech:Doordat jij zelf de kleine pech draagt, krijg je bij Deck een lage premie. En zeg nou eerlijk: die kapotte zonnebril kun je toch prima zelf vervangen?
 2. Deck vervangt al je losse verzekeringen door één persoonlijke premie op maat:Gewoon één verzekering, één contactpersoon, één premie per maand. Je weet gelijk waar je aan toe bent. Weg met al die losse verzekeringen!
 3. Deck herstelt waar het kan:Door geen geld over te maken maar de schade te herstellen, nemen we jou werk uit handen en geven we veel-claimers en fraudeurs geen kans. Daarbij werken we met professionals om de kwaliteit te waarborgen. Je hebt er geen omkijken meer naar! Ook fijn: door te herstellen blijft jouw premie laag.

123Opzeggen.nl

123opzeggen.nl is dé website om eenvoudig allerlei abonnementen op te zeggen. In totaal kun je er bij meer dan 2000 verschillende bedrijven abonnementen opzeggen, online, maar ook via aangetekende post. Door de gemakkelijke service en het brede aanbod maakt 123opzeggen.nl het je heel eenvoudig om van je ongebruikte abonnementen af te komen.

1

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.